WEBSHOP

Online winkel

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

ACCOUNT

Inloggen

Troeven MobileFixIT reparatie shop

Apple iPhone 11 Herstelling, iPhone 11, iPhone 11 herstelling, iphone 11 reparatie

Apple iPhone 11 reparatie herstelling

Is je Apple iPhone 11 reparatie defect of beschadigd?
MobileFixit laat uw Apple iPhone 11 reparatie herstelling snel en vakkundig uitvoeren! Je krijgt 12 maanden garantie op deze herstelling. Alle prijzen zijn inclusief werkuren en 21% BTW. Plan vandaag nog een afspraak.
Een Apple iPhone 11 reparatie met een defect scherm, een kapotte batterij of werkt de camera niet meer? Wij herstellen alle schades en defecten.


 

iphone 11 reparatie

Is het scherm van je iPhone 11 gebarsten? Of heb je last van andere problemen zoals een versleten batterij, oplaadpoort, behuizing, camera of softwareproblemen? Onze ervaren technici staan ​​klaar om je iPhone 11 snel en efficiënt te herstellen.

Defect Scherm voor iphone 11 reparatie

Een gebarsten of gebroken scherm kan behoorlijk frustrerend zijn en het gebruik van je iPhone 11 bemoeilijken. Onze deskundige technici repareren het scherm van je iPhone 11 binnen no-time en zorgen ervoor dat het er weer als nieuw uitziet.

Batterij vervanging voor iPhone 11

Als je iPhone 11 niet meer de batterijduur heeft die het ooit had, kan het tijd zijn om de batterij te vervangen. Onze technici gebruiken alleen de hoogste kwaliteit vervangende batterijen en zorgen ervoor dat je iPhone 11 weer lang meegaat.

Oplaadpoort voor iphone 11 reparatie

Is je iPhone 11 moeilijk op te laden of laadt het helemaal niet meer op? Dit kan een teken zijn dat de oplaadpoort van je iPhone 11 beschadigd is. Onze technici herstellen dit probleem snel en zorgen ervoor dat je iPhone 11 weer gemakkelijk op te laden is.

Behuizing vervanging voor iPhone 11

Als de behuizing van je iPhone 11 beschadigd is, kan dit niet alleen onhandig zijn, maar ook de prestaties van je iPhone 11 negatief beïnvloeden. Onze technici vervangen de beschadigde behuizing van je iPhone 11 met een gloednieuwe en zorgen ervoor dat deze weer perfect functioneert.

Camera reparatie voor iPhone 11

Als de camera van je iPhone 11 niet goed functioneert, kan dit leiden tot onscherpe foto’s en video’s. Onze technici repareren dit probleem snel en zorgen ervoor dat de camera van je iPhone 11 weer kristalheldere foto’s en video’s maakt.

Problemen met de software voor iPhone 11 reparatie

Als je iPhone 11 problemen heeft met de software, zoals vastlopen of niet goed functioneren, kunnen onze technici het probleem voor je oplossen. We hebben de nodige ervaring om problemen met de software van je iPhone 11 snel en efficiënt op te lossen.

Altijd 12 maanden garantie op iPhone 11 reparatie

Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. We bieden altijd 12 maanden garantie op alle iphone 11 reparatie’s. Onze technici zijn ervaren en getraind om elk probleem met je iPhone 11 op te lossen, zodat je snel weer kunt genieten van een perfect functionerend apparaat.

Laat je iPhone 11 herstellen door onze professionals

Of je nu een gebarsten scherm hebt, een versleten batterij, oplaadpoort, behuizing, camera of problemen met de software, onze ervaren technici staan ​​klaar om je iPhone 11 snel en efficiënt te herstellen. Neem contact met ons op en laat je iPhone 11 repareren door onze professionals.

Stappenplan voor het opsturen van jouw toestel

 • Vul het formulier zo volledig mogelijk in.
 • Na ontvangst van het formulier sturen wij je een verzendlabel per e-mail.
 • Verpak je toestel veilig in een doos en voeg daarbij een kopie van het formulier.
 • Plak het verzendlabel op de doos verstuur de doos via bpost of bpostpunt.
 • Is je toestel bij ons binnen, dan krijg je van ons een seintje. We houden je daarnaast op de hoogte van de vorderingen. Binnen de 24 uur na onvangst is uw toestel gerepareerd en wordt deze verzekerd verzonden, reparatie van een laptop 1 tot 3 dagen naargelang de herstelling.

Verzend service

 • Indien reparatie niet mogelijk is, worden er € 10 verzendingskosten in rekening gebracht.
 • Bij ons geen kosten voor het onderzoek.
 • Reparaties onder de €50 voeren we automatisch uit.
 • Alle reparaties worden uitgevoerd met premium kwaliteit onderdelen, of met originele onderdelen.
 • Al onze reparaties hebben 12 maanden garantie.
 • LET OP: Stuur je smartphone of laptop nooit op in de originele doos, stuur nooit accessoires mee.
 • De gemiddelde verwerkingstijd van een reparatie is 1 werkdag (na ontvangst)opsturen inbegrepen.
 • Enkel betalen nadat de herstelling voltooid is.
 • Verzending en retour €10.
 • De smartphones of laptop worden enkel verzonden met verzekering tegen verlies.
 • De gemiddelde verwerkingstijd voor laptops is 1-3 dagen naargelang de herstelling.

Neem contact met ons op voor een snelle en professionele smartphone herstelling!

Als u problemen heeft met uw smartphone, neem dan contact met ons op. Onze technici zijn ervaren en professioneel en kunnen u helpen bij het oplossen van alle soorten smartphone problemen. Wij bieden snelle en efficiënte herstellingen, met een garantie van 12 maanden op onze diensten. Contacteer ons nu en wij zorgen ervoor dat uw smartphone zo snel mogelijk weer als nieuw functioneert.

Contact opnemenMobile Fixit Logo

Contacteer ons voor meer informatie:

📧 info@mobilefixit.be

📱 0479 79 66 74

of maak direct een afspraak voor uw herstelling. Bij MobileFixit bent u aan het juiste adres voor al uw smartphone herstellingen, tablet herstellingen en laptop herstellingen.

Benieuwd naar wat klanten van ons vinden? Lees alle Google reviews hier.

error: Content is protected !!