WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Troeven van MobileFixIT

Apple iPhone 6s Plus Herstelling

Apple iPhone 6s Plus herstelling

Is je Apple iPhone 6s Plus defect of beschadigd?
MobileFixit laat uw Apple iPhone 6s Plus herstelling snel en vakkundig uitvoeren! Je krijgt 12 maanden garantie op deze herstelling. Alle prijzen zijn inclusief werkuren en 21% BTW. Plan vandaag nog een afspraak.
Een Apple iPhone 6s Plus met een defect scherm, een kapotte batterij of werkt de camera niet meer? Wij herstellen alle schades en defecten.


 

iPhone 6s plus Reparatie

Je kunt je Apple iPhone 6s plus reparaties met een gerust hart overlaten aan mobilefixit. Zo kunnen we bijvoorbeeld de achterkant van je iPhone 6s plus vervangen, maar ook de batterij, oplaadpoort, groothoeklens en meer. Bovenaan deze pagina vind je ook onze prijzen zodat je iPhone 6s plus schermreparatie en nog andere kunt zien.

 

iPhone 6s plus Scherm Reparatie

Glipte je nieuwe iPhone 6s plus uit je hand? Het is klote omdat hij te mooi is om met een kapot scherm rond te lopen. Voor je het weet heb je glas in handen. Dus laat ons je helpen met het repareren van je iPhone 6s plus scherm. Maak een afspraak via onze online tool en kom langs en wij kunnen jouw iPhone 6s plus scherm vervangen. Je kunt er ook voor kiezen om je iPhone op te sturen en je krijgt hem als nieuw terug.

 

iPhone 6s plus batterij vervangen

Loopt de batterij van je iPhone 6s plus niet meer zo snel als je zou willen? Gelukkig hoef je hier niet mee te blijven lopen. Bij mobilefixit kunnen we ook je iPhone 6s plus batterij vervangen. Maak ook hiervoor een afspraak of stuur uw telefoontje. Onze reparateurs zorgen er dan voor dat je iPhone 6s plus batterij er weer als nieuw uitziet.

Verder vervangen we nog de oplaadpoort, camera, oorspeaker en luidspreker etc.

 

Maak gebruik van onze handige Verzend service.

Voor het repareren van jouw toestel bieden we meerdere mogelijkheden, o.a. Verzend service. Je kan je toestel namelijk langsbrengen of opsturen met de verzend service. Woon je in de buurt van Baasrode (Dendermonde), dan is de snelste manier om je toestel langs te brengen. Bel of mail ons dan even om een afspraak te maken tijdens onze openingstijden. Woon je verder weg, dan is het gemakkelijker om je toestel op te sturen. Zowel een laptop als een smartphone kunnen zonder problemen worden verstuurd. In alle gevallen proberen wij het defect zo snel mogelijk te repareren, waardoor de verwerkingstijd voor smartphones over het algemeen maar 24 uur is. Voor laptops is de verwerkingstijd 1 a 3 dagen, waardoor je binnen een week alweer aan de slag kan met jouw vakkundig gerepareerde toestel.