WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Troeven van MobileFixIT

Apple iPhone 5 herstelling

Apple iPhone 5 herstelling

Is je Apple iPhone 5 defect of beschadigd?
MobileFixit laat uw Apple iPhone 5 herstelling snel en vakkundig uitvoeren! Je krijgt 12 maanden garantie op deze herstelling. Alle prijzen zijn inclusief werkuren en 21% BTW. Plan vandaag nog een afspraak.
Een Apple iPhone 5 met een defect scherm, een kapotte batterij of werkt de camera niet meer? Wij herstellen alle schades en defecten.

Apple iPhone 5 

Je kunt je Apple iPhone 5 reparaties met een gerust hart overlaten aan mobilefixit. Zo kunnen we bijvoorbeeld de achterkant van je iPhone 5 vervangen, maar ook de batterij, oplaadpoort, groothoeklens en meer. Bovenaan deze pagina vind je ook onze prijzen zodat je iPhone 5 schermreparatie en nog andere kunt zien.

 

iPhone 5 Scherm Reparatie

Glipte je nieuwe iPhone 5 uit je hand? Het is klote omdat hij te mooi is om met een kapot scherm rond te lopen. Voor je het weet heb je glas in handen. Dus laat ons je helpen met het repareren van je iPhone 5 scherm. Maak een afspraak via onze online tool en kom langs en wij kunnen jouw iPhone 5 scherm vervangen. Je kunt er ook voor kiezen om je iPhone op te sturen en je krijgt hem als nieuw terug.