WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Troeven van MobileFixIT

Nokia herstellingen

Als u op zoek bent naar professionele  nokia reparatie , bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan herstellingen, waaronder:

 

Defect scherm: Een gebarsten of gebroken scherm kan niet alleen vervelend zijn, maar ook gevaarlijk. Laat ons uw scherm snel en efficiënt vervangen, zodat u weer veilig uw toestel kunt gebruiken.

 

Batterij vervangen: Een slechte batterij kan een groot probleem zijn als u onderweg bent of gewoon geen stopcontact in de buurt heeft. Wij vervangen snel en efficiënt uw batterij, zodat u weer volop gebruik kunt maken van uw toestel.

 

Daarnaast bieden wij ook andere herstellingen aan, zoals oplossing van softwareproblemen, vervanging van de achterkant of camera en reparatie van water- en stofschade. Onze technici zijn professioneel en gekwalificeerd en zullen uw toestel snel en efficiënt repareren, zodat u er weer jaren mee vooruit kunt.

Onze prijzen zijn concurrerend en wij bieden een garantie op al onze herstellingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor uw reparatie.