WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Troeven van MobileFixIT

Google herstellingen

Herstellingsdienst voor google reparatie.

Wij begrijpen hoe belangrijk uw apparaat voor u is en bieden daarom snelle en efficiënte herstellingen aan.

Defect scherm Is het scherm van uw Google-apparaat gebarsten of functioneert het niet meer naar behoren? Wij vervangen snel en professioneel het defecte scherm door een nieuw, origineel scherm. Zo kunt u weer genieten van een helder beeld op uw apparaat.

Batterij vervangen Is de batterijduur van uw Google-apparaat aan het afnemen? Wij vervangen snel en efficiënt de oude batterij door een nieuwe, originele batterij zodat u weer volledig kunt genieten van de functies van uw apparaat.

Andere herstellingen Naast defecte schermen en batterijvervanging, bieden wij ook andere herstellingen aan zoals: reparatie van de oplader poort, vervanging van de achterkant, softwareproblemen op te lossen en meer.

Onze technici zijn getraind en gecertificeerd om herstellingen uit te voeren en gebruiken alleen originele of premium onderdelen. We bieden een garantie op onze herstellingen zodat u gerust kunt zijn dat uw apparaat weer in goede staat is.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie over onze herstellingen en prijzen. Wij staan klaar om u te helpen uw Google-apparaat weer in topconditie te krijgen