WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Screenprotector

Hydrogel

Hydrogel screenprotectors zijn de perfecte manier om jouw GSM toestel te beschermen tegen krassen en barsten. Dit materiaal is een thermoplastische polyurethaan film die zich gemakkelijk hecht aan het scherm van jouw smartphone en het beschermt tegen dagelijkse slijtage.

is  bijzonder flexibel materiaal dat zich aanpast aan de vorm van jouw toestel. Het biedt een uitstekende bescherming tegen krassen, vingerafdrukken en vlekken zonder de gevoeligheid van het touchscreen aan te tasten. Bovendien heeft het een zelfhelende functie, wat betekent dat kleine krassen vanzelf weer verdwijnen.

Een hydrogel screenprotector is gemakkelijk aan te brengen en blijft langdurig op jouw scherm zitten. Het is een slimme investering die jouw GSM toestel optimaal beschermt. Bovendien bieden sommige merken ook extra functies aan, zoals blauw licht filter om vermoeide ogen te voorkomen en privacy bescherming om te voorkomen dat iemand anders meekijkt op jouw scherm.

Als je op zoek bent naar een duurzame en hoogwaardige screenprotector voor jouw GSM toestel, dan is hydrogel de beste keuze. Het biedt maximale bescherming zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit van jouw smartphone.