WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Troeven van MobileFixIT

Tablet herstellingen

Tablet reparatie: de oplossing voor al uw tabletproblemen

 

Een defect scherm of een batterij die snel leegloopt? Geen paniek, want tablet reparatie is hier om u te helpen. Onze ervaren technici kunnen uw tablet snel en efficiënt repareren, zodat u weer snel aan de slag kunt.

Defect scherm Een gebroken scherm kan erg frustrerend zijn, vooral als het uw enige manier is om met de wereld te communiceren. Gelukkig kunnen wij uw tablet snel repareren. Wij vervangen uw defecte scherm met een nieuwe, zodat u weer gebruik kunt maken van uw tablet.

Batterij vervangen Een lege batterij kan ook een groot probleem zijn. U wilt natuurlijk niet dat uw tablet het in het belangrijkste moment van de dag begeeft. Wij kunnen uw batterij snel vervangen, zodat u weer volledig mobiel bent.

Andere herstellingen Naast schermreparaties en batterijvervanging, kunnen wij ook andere problemen oplossen. Of het nu gaat om een softwareprobleem of een probleem met de camera, wij zijn hier om u te helpen.

Snelle service Wij begrijpen dat u uw tablet snel terug wilt hebben. Daarom streven wij ernaar om uw tablet binnen een dag te repareren. Zo kunt u snel weer aan de slag met uw apparaat.

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak of meer informatie over onze reparatieservices. Wij staan klaar om u te helpen.