WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Samsung Repair DendermondeSamsung Reparatie bij Mobile Fixit

Een ongeluk zit in een klein hoekje en een barst in je Samsung scherm kan zomaar gebeuren. Maar geen zorgen, wij bij MobileFixit zijn hier om je uit de nood te helpen. Met onze gespecialiseerde Samsung Repair service zorgen we ervoor dat je niet lang zonder je geliefde toestel hoeft te zitten. In Dendermonde staan we bekend om onze snelle en vakkundige service, waardoor je Samsung scherm in een handomdraai weer als nieuw is. Onze gecertificeerde technici zijn ware specialisten in hun vakgebied.
Bij het kiezen voor onze Samsung Smartphone Repair service in Dendermonde, kies je voor kwaliteit en snelheid. We hebben jarenlange ervaring met het herstellen van Samsung schermen, batterijen, connectors en andere defecten. We gebruiken hiervoor uitsluitend originele onderdelen. Zo ben je verzekerd van een reparatie die de levensduur van je toestel verlengt, zonder de fabrieksgarantie aan te tasten. Onze professionele apparatuur en online klantenservice staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast zorgen wij voor een veilige data behoud tijdens elke reparatie.

Waarom kiezen voor Mobile Fixit?

 • Originele Onderdelen: We gebruiken uitsluitend originele Samsung-onderdelen voor een kwalitatieve en duurzame reparatie.
 • Snelle Service: Bij ons hoef je niet lang te wachten. De meeste reparaties zijn binnen 90 minuten voltooid, zodat je snel weer gebruik kunt maken van je toestel. Onze verzendingsservice is ook beschikbaar voor klanten die niet in de buurt wonen.
 • Deskundig: Mobile Fixit heeft uitgebreide kennis van alle Samsung modellen, zowel telefoons als tablets, zowel oudere als recente modellen kunnen we repareren door onze professionele reparateurs.
 • Garantie: We bieden tot 12 maanden garantie op onze reparaties. Dit toont ons vertrouwen in de kwaliteit van ons werk en de onderdelen die we gebruiken.
 • Persoonlijke Aanpak: Bij Mobile Fixit ben je geen nummer. We luisteren naar je problemen en bieden een oplossing op maat.

Veelvoorkomende Samsung Reparaties

De Galaxy, Note of een ander Samsung model, we hebben de expertise om een breed scala aan problemen aan te pakken:

 • Schermreparatie
 • Batterijvervanging door onze gecertificeerde technici
 • Camera reparatie
 • Softwareproblemen
 • Waterschade
 • Dock connector reparaties
 • Geluidsproblemen

Maak een Afspraak of Kom Langs

Je kunt eenvoudig een afspraak maken via onze website. Maar als je in de buurt bent, ben je ook altijd welkom om zonder afspraak langs te komen in onze winkel. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen. Een snelle prijsopgave en een accurate diagnose zijn slechts een telefoontje of een klik verwijderd.

Heb je nog vragen?

We begrijpen dat je wellicht vragen hebt over de reparatie van je Samsung. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze veelgestelde vragen pagina voor meer informatie. Onze online klantenservice staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.
Bij Mobile Fixit is jouw Samsung in veilige handen. Onze gecertificeerde reparateurs en specialisten zijn hier om je weer optimaal van je toestel te laten genieten. Laat ons je helpen!

error: Content is protected !!