WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Troeven van MobileFixIT

Apple herstellingen

MobileFixit: de specialist in iphone reparatie

Is uw iPhone of iPad toe aan een herstelling? MobileFixit is hier om u te helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van Apple-toestellen, waaronder iPhone en iPad. Onze ervaren technici kunnen uw toestel snel en efficiënt herstellen, zodat u er weer volop van kunt genieten.

Schermherstellingen

Een gebarsten scherm is niet alleen vervelend, maar kan ook gevaarlijk zijn voor uw vingers. Gelukkig kunnen wij bij MobileFixit uw scherm snel vervangen. Of het nu gaat om een klein barstje of een grote breuk, wij zorgen ervoor dat uw scherm weer als nieuw is.

Batterijvervanging

Is uw iPhone of iPad niet meer zo snel als vroeger of gaat de batterij snel leeg? Dan is het waarschijnlijk tijd voor een nieuwe batterij. Wij kunnen uw oude batterij snel en veilig vervangen door een nieuwe, zodat u weer genoeg energie heeft voor de hele dag.

Softwarematige problemen

Soms zijn problemen met uw iPhone of iPad te wijten aan softwarematige problemen in plaats van hardwarematige problemen. Gelukkig kunnen onze technici ook hiermee uit de voeten. Of het nu gaat om een traag toestel of een fout in de software, wij zorgen ervoor dat uw toestel weer optimaal werkt.

Camera en behuizing

Naast schermherstellingen, batterijvervanging en softwarematige problemen, kunnen wij ook uw camera of behuizing vervangen. Of het nu gaat om een beschadigde camera of een kras op uw behuizing, wij zorgen ervoor dat uw toestel er weer als nieuw uitziet.

Contacteer ons voor meer informatie of maak direct een afspraak voor uw herstelling. Bij MobileFixit bent u aan het juiste adres voor al uw Apple-herstellingen.