WEBSHOP

Online winkel

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

ACCOUNT

Inloggen

Troeven MobileFixIT reparatie shop

Retourbeleid

Bij MobileFixit streven we naar de hoogste tevredenheid van onze klanten. We begrijpen echter dat er momenten kunnen zijn waarop een product niet aan uw verwachtingen voldoet. Daarom hebben we een retourbeleid opgesteld om ervoor te zorgen dat uw ervaring met onze refurbished iPhones probleemloos verloopt.

Retourvoorwaarden:

  1. Binnen 14 dagen: U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw product(en) contact met ons op te nemen voor een retourzending. Neem hiervoor telefonisch contact op via 0479/79.66.74 of stuur een e-mail naar info@mobilefixit.be.
  2. In originele staat: Het geretourneerde product moet in originele staat verkeren, inclusief alle accessoires en verpakkingen. We behouden ons het recht voor om geretourneerde producten te weigeren als ze niet in hun oorspronkelijke staat verkeren.
  3. Geen gebruikersschade: Het product mag geen tekenen van gebruik vertonen die buiten normale inspectie vallen. We behouden ons het recht voor om geretourneerde producten te weigeren als er sprake is van gebruikersschade.
  4. Retourproces: Neem contact op via info@mobilefixit.be om het retourproces te starten. U ontvangt instructies over hoe u het product kunt retourneren. Zorg ervoor dat u het product veilig verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

Restitutie:

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we u op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw retourzending. Als uw retourzending wordt goedgekeurd, wordt het aankoopbedrag  teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode.

Contact:

Als u vragen heeft over ons retourbeleid of hulp nodig heeft bij het retourneren van een product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 0479/79.66.74 of stuur een e-mail naar info@mobilefixit.be

Retour adres

Mobilefixit

Broekkantstraat 83

9200 dendermonde