WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Troeven van MobileFixIT

Samsung herstellingen

Samsung-experts bij MobileFixit

Is uw Samsung-toestel toe aan een herstelling? MobileFixit is hier om u te helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van Samsung-telefoons en tablets. Onze technici zijn opgeleid in de nieuwste technologieën en kunnen uw toestel snel en efficiënt herstellen, zodat u er weer volop van kunt genieten.

Schermherstellingen

Een gebarsten scherm kan een echte nachtmerrie zijn, vooral als u veel tijd doorbrengt met uw telefoon. Wij bij MobileFixit begrijpen dat u snel weer gebruik wilt maken van uw toestel en daarom bieden wij snelle schermherstellingen aan. Of het nu gaat om een kleine barst of een grote breuk, wij zorgen ervoor dat uw scherm weer als nieuw is.

Batterijvervanging

Als uw telefoon of tablet steeds sneller leeg raakt of niet zo snel oplaadt als voorheen, dan is het waarschijnlijk tijd voor een nieuwe batterij. Wij kunnen uw oude batterij snel en veilig vervangen door een nieuwe, zodat u weer genoeg energie heeft voor de hele dag.

Softwarematige problemen

Soms zijn problemen met uw Samsung-toestel te wijten aan softwarematige problemen in plaats van hardwarematige problemen. Onze technici zijn opgeleid in het oplossen van deze problemen en kunnen uw telefoon of tablet snel weer laten werken zoals het hoort.

Camera en behuizing

Naast schermherstellingen, batterijvervanging en softwarematige problemen, kunnen wij ook uw camera of behuizing vervangen. Of het nu gaat om een beschadigde camera of een kras op uw behuizing, wij zorgen ervoor dat uw toestel er weer als nieuw uitziet.

Contacteer ons voor meer informatie of maak direct een afspraak voor uw herstelling. Bij MobileFixit bent u aan het juiste adres voor al uw Samsung-herstellingen.