WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Gsm herstel 

GSM herstel: snel en betrouwbaar bij ons

Mobilefixit  dé experts op het gebied van GSM herstel. Als toonaangevende aanbieder van reparatiediensten begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw mobiele telefoon snel en efficiënt te laten herstellen. Of het nu gaat om een defect scherm, batterijproblemen, een kapotte oplaadpoort, behuizingschade of softwareproblemen, wij staan voor u klaar om uw GSM weer als nieuw te maken.

 

Gsm herstel: scherm ? Laat het herstellen door onze experts

Een gebarsten of gebroken scherm kan uw GSM ervaring flink verstoren. Gelukkig hebben wij de kennis om dit probleem snel en vakkundig op te lossen. Onze ervaren technici zullen uw scherm vervangen met een kwalitatief hoogwaardig onderdeel, zodat u weer kunt genieten van een helder en onbeschadigd display.

 

Batterij vervangen: langere levensduur voor uw GSM

Merkt u dat de batterijduur van uw GSM snel afneemt? Dit kan een teken zijn dat uw batterij aan vervanging toe is. Onze deskundige technici kunnen uw oude batterij vervangen door een nieuwe, hoogwaardige batterij. Hierdoor kunt u weer de hele dag gebruik maken van uw telefoon zonder constant op zoek te moeten naar een stopcontact.

 

Problemen met de oplaadpoort? Wij krijgen uw GSM weer opgeladen

Het kan erg frustrerend zijn als uw GSM niet goed oplaadt. Mogelijk heeft u te maken met een kapotte oplaadpoort. Bij mobilefixit hebben we ervaring met het repareren en vervangen van oplaadpoorten. Onze technici zorgen ervoor dat uw GSM weer probleemloos oplaadt, zodat u nooit meer zonder stroom komt te zitten.

 

Schade aan de behuizing? Wij herstellen uw GSM in originele staat

Een beschadigde behuizing kan niet alleen afbreuk doen aan het uiterlijk van uw GSM, maar het kan ook de functionaliteit ervan aantasten. Onze experts zijn bekwaam in het repareren en vervangen van behuizingen, waardoor uw GSM er weer als nieuw uitziet. Met ons vakmanschap en gebruik van hoogwaardige onderdelen zorgen wij ervoor dat uw GSM weer perfect functioneert en er geweldig uitziet.

 

Problemen met de software? Wij brengen uw GSM terug naar optimaal prestatievermogen

Als u te maken heeft met softwareproblemen op uw GSM, zoals trage prestaties, vastlopen of onverklaarbare foutmeldingen, kunnen wij u helpen. Onze deskundige technici zijn goed thuis in de wereld van mobiele software en kunnen uw GSM opnieuw installeren, updates uitvoeren en eventuele problemen oplossen. Uw GSM zal weer soepel en snel werken, zoals u gewend bent.

 

12 maanden garantie op al onze gsm herstellingen

Bij MobileFixIT streven we naar de hoogste kwaliteit en optimale tevredenheid bij onze klanten. Daarom bieden wij altijd een garantie van 12 maanden op al onze reparaties.

Waarom kiezen voor MobileFixIT?

  • Snelle en betrouwbare service.
  • Wij herstellen verschillende soorten merken van zowel smartphones, tablets, laptops als computers.
  • Ervaren en deskundige technici.
  • Gebruik van enkel originele en hoogwaardige premium onderdelen.
  • 12 maanden garantie op elke reparatie die wij uitvoeren.
  • Iedere werkdag geopend tot 20 u en in het weekend tot 17 uur.
  • Vaste prijzen.
  • Duidelijke, eerlijke en transparante communicatie met de klant.

Kom langs bij ons in Dendermonde voor uw gsm herstel

Kom gerust langs met uw kapotte gsm of smartphone en wij bekijken of een reparatie de moeite is. Heel wat mensen gingen u reeds voor. Onze 4.9 uit 5 Google Score bevestigt dat MobileFixIT de plaats is voor de reparatie en herstelling van gsm’s en smartphones in Dendermonde en in gans Vlaanderen. Naast smartphones repareren wij ook tablets en laptops.