WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Mobile repair shop 

Welkom bij onze Mobile Repair Shop!

Bij onze Mobile Repair Shop bieden we hoogwaardige reparatieservices voor al uw mobiele apparaten. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een versleten batterij, een beschadigde behuizing, een defecte oplaadpoort, softwareproblemen of andere technische kwesties, wij zijn hier om u te helpen. Onze ervaren technici staan klaar om uw apparaat snel en efficiënt te repareren, zodat u snel weer verbonden kunt zijn.

Gebarsten Scherm Reparatie

Een gebarsten scherm kan uw mobiele ervaring ernstig belemmeren. Maar geen zorgen, onze deskundige technici hebben de vaardigheden en ervaring om uw scherm weer als nieuw te maken. We gebruiken alleen hoogwaardige vervangende onderdelen en zorgen voor een nauwkeurige installatie, zodat uw scherm er weer perfect uitziet en functioneert.

Batterij Vervangen

Is de batterij van uw apparaat niet meer wat het ooit was? Merkt u dat uw telefoon snel leegloopt? Dan is het misschien tijd om de batterij te vervangen. Bij onze Mobile Repair Shop gebruiken we alleen originele batterijen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw apparaat weer net zo lang meegaat als op de dag dat u het kocht.

Behuizing Herstel

Een beschadigde behuizing kan niet alleen esthetisch storend zijn, maar het kan ook de structurele integriteit van uw apparaat aantasten. Onze experts zijn bekwaam in het herstellen van beschadigde behuizingen, of het nu gaat om kleine krassen of ernstige deuken. We zorgen ervoor dat uw apparaat er weer als nieuw uitziet en stevig blijft.

Oplaadpoort Reparatie

Problemen met de oplaadpoort kunnen frustrerend zijn, omdat ze ervoor kunnen zorgen dat u niet in staat bent om uw apparaat op te laden. Onze technici hebben de expertise om oplaadpoorten te repareren of te vervangen, zodat u snel weer kunt opladen en uw apparaat kunt gebruiken zoals bedoeld.

Softwareproblemen Oplossen

Van traagheid tot vastlopen en alles daartussenin, softwareproblemen kunnen uw mobiele ervaring ernstig verstoren. Onze deskundige technici zijn goed thuis in verschillende besturingssystemen en kunnen een breed scala aan softwareproblemen oplossen, zodat u weer optimaal kunt profiteren van uw apparaat.

Kwaliteit en Garantie

Bij onze Mobile Repair Shop streven we altijd naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. We gebruiken alleen de beste vervangende onderdelen en zorgen voor nauwkeurige en professionele reparatieservices. Daarom bieden we met vertrouwen een garantie van 12 maanden op al onze reparaties. U kunt met een gerust hart gebruikmaken van onze services, wetende dat uw apparaat in goede handen is.

Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die moet worden vervangen, behuizingsreparatie, oplaadpoortproblemen of software gerelateerde kwesties, onze Mobile Repair Shop staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en betrouwbare reparatie van uw mobiele apparaat.