WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Troeven van MobileFixIT

Motorola herstellingen

Motorola reparatie service!

 

Onze technici zijn experts op het gebied van reparatie van Motorola-telefoons en tablets. Of het nu gaat om een defect scherm, een batterij die vervangen moet worden, of een ander probleem, wij hebben de vaardigheden en ervaring om uw toestel snel en efficiënt te repareren.

 

Schermreparatie Onze technici zijn gespecialiseerd in het repareren van gebarsten, gebroken of gebarsten schermen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen voor een langere levensduur van uw toestel.

 

Batterijvervanging Een van de grootste problemen bij telefoons is een snel leeglopende batterij. Wij kunnen uw batterij snel vervangen, zodat u weer volop kunt genieten van uw toestel.

 

Overige reparaties Of het nu gaat om een probleem met de camera, de luidsprekers of een ander onderdeel, onze technici hebben de ervaring en vaardigheden om uw toestel snel en efficiënt te repareren.

Onze service is snel, efficiënt en betaalbaar, en we bieden een garantie op al onze reparaties. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons uw Motorola-toestel repareren!