WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

RepairshopWelkom bij MobileFixit: Jouw Betrouwbare Repairshop voor GSM Reparaties

 

Bij MobileFixit begrijpen we hoe belangrijk jouw smartphone is in je dagelijks leven. Of het nu gaat om werk, communicatie of ontspanning, we weten dat je niet lang zonder je toestel wilt zitten. Daarom zijn wij er om je te helpen met snelle en betrouwbare repairshop. Met meer dan 12 jaar ervaring zijn wij dé experts op het gebied van smartphone reparaties.

 

Waarom Kiezen Voor MobileFixit repairshop?

Bewezen Expertise

Onze gecertificeerde technici hebben uitgebreide ervaring met alle merken en modellen smartphones. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een niet-functionerende batterij of waterschade, wij hebben de kennis en expertise om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Altijd 12 Maanden Garantie

Bij MobileFixit geloven we in de kwaliteit van onze service en reparaties. Daarom bieden wij standaard 12 maanden garantie op al onze GSM-reparaties. Zo heb je de gemoedsrust dat jouw toestel in goede handen is en dat we achter onze vakmanschap staan.

Onze Diensten

 

Schermreparatie

Een gebarsten of gebroken scherm is een veelvoorkomend probleem, maar geen zorgen, wij kunnen het snel en efficiënt repareren. Of het nu gaat om een iPhone, Samsung, Huawei of een ander merk, wij hebben de nodige onderdelen op voorraad voor een snelle oplossing.

 

Batterijvervanging

Een snel leeglopende batterij kan erg frustrerend zijn. Bij MobileFixit repairshop kunnen we de batterij van jouw smartphone vervangen, zodat je weer de hele dag door kunt zonder je zorgen te maken over een lege batterij.

 

Waterschade Herstel

Heeft je smartphone een ongelukje gehad en is in contact gekomen met water? Breng het zo snel mogelijk naar MobileFixit! Onze experts kunnen de waterschade beoordelen en proberen je toestel te redden.

 

Wij Zijn Altijd Open Voor Jou

Bij MobileFixit begrijpen we dat een ongeluk met je smartphone op elk moment kan gebeuren. Daarom zijn wij alle dagen open tot 20u en op zaterdag zelfs tot 17u. Onze flexibele openingstijden zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen, zodat je snel geholpen kunt worden, zelfs na kantooruren.

Contacteer Ons Voor Snel en Betrouwbaar Herstel

Heb je een kapotte smartphone en wil je snel weer online zijn? Aarzel niet en neem contact op met MobileFixit repairshop. Bel ons op 0479/79.66.74 en ontdek waarom duizenden tevreden klanten voor ons hebben gekozen voor hun GSM-reparaties. Bij MobileFixit staan wij garant voor kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Laat ons je helpen je smartphone weer tot leven te brengen!

 

error: Content is protected !!