WEBSHOP

Online winkel

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

ACCOUNT

Inloggen

Troeven MobileFixIT reparatie shopReparatie smartphone

Tegenwoordig is onze smartphone een onmisbaar apparaat in ons dagelijks leven. We slaan er alles in op, van contactgegevens en afspraken tot belangrijke documenten en waardevolle herinneringen. Een kapotte smartphone kan daarom enorm frustrerend zijn, maar gelukkig hoef je niet bij de pakken neer te zitten. Bij MobileFixIT bieden wij namelijk een snelle en betrouwbare reparatieservice voor smartphones.

Wanneer je jouw smartphone bij ons aflevert op het afgesproken tijdstip, garanderen wij dat deze binnen een uur weer als nieuw is. Of het nu gaat om een gebarsten scherm of een niet-opladende telefoon, wij hebben alle benodigde kennis en kennis in huis om alle soorten reparaties uit te voeren. Bij MobileFixIT begrijpen wij dat een defect aan jouw mobiele telefoon een enorme impact kan hebben, vooral omdat we zo afhankelijk zijn geworden van onze apparaten.

Als je snel en efficiënt jouw smartphone wilt laten repareren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken, waarbij je aangeeft om welk apparaat het gaat en wat voor soort schade er is opgelopen. Zo weet je binnen enkele minuten wanneer je bij onze vestiging in Baasrode terecht kunt. Bij MobileFixIT streven wij naar optimale klanttevredenheid en garanderen wij een snelle, betrouwbare en professionele service voor elke reparatie die wij uitvoeren.

Defect scherm reparatie

Een gebarsten scherm is een veelvoorkomend probleem bij smartphones. Het kan gebeuren dat je telefoon uit je handen valt en het scherm in duizend stukjes breekt. Gelukkig zijn onze ervaren technici in staat om het scherm van je telefoon te vervangen. Wij werken alleen met hoogwaardige schermen om ervoor te zorgen dat je telefoon er weer zo goed als nieuw uitziet.

Batterij vervangen

Een ander veelvoorkomend probleem is dat de batterij van je telefoon niet meer goed werkt. Dit kan resulteren in een telefoon die snel leegloopt of zelfs helemaal niet meer opstart. Onze technici vervangen de batterij van je telefoon met een nieuwe batterij van hoge kwaliteit, zodat je weer volop van je telefoon kunt genieten.

Oplaadpoort reparatie

Als je merkt dat je telefoon niet meer oplaadt, kan het zijn dat de oplaadpoort beschadigd is. Dit kan gebeuren als je de oplader te hard in de poort duwt of als er stof en vuil in de poort zit. Gelukkig kunnen onze technici de oplaadpoort van je telefoon vervangen, zodat je weer zonder problemen kunt opladen.

Behuizing reparatie

De behuizing van je telefoon kan beschadigd raken door vallen of stoten. Als de behuizing van je telefoon beschadigd is, kan dit niet alleen esthetische problemen veroorzaken, maar het kan ook gevolgen hebben voor de prestaties van je telefoon. Onze technici repareren de behuizing van je telefoon, zodat deze er weer als nieuw uitziet en ook terug optimaal presteert.

Camera reparatie

Een kapotte camera kan een grote invloed hebben op de functionaliteit van je telefoon. Het kan gebeuren dat je camera niet meer scherp stelt of dat er strepen op de foto’s verschijnen. Onze technici kunnen de camera van je telefoon vervangen, zodat je weer prachtige foto’s kunt maken.

Problemen met de software van je smartphone

Soms kan je telefoon trager werken of vastlopen door problemen met de software. Onze technici kunnen deze problemen oplossen door de software van je telefoon bij te werken of opnieuw te installeren. Hierdoor werkt je telefoon weer zoals het hoort.

12 maanden garantie op iedere smartphone reparatie

Wij bieden altijd 12 maanden garantie op de herstellingen die we uitvoeren. Hierdoor heb je de gemoedsrust dat als er iets misgaat, je altijd bij ons terecht kunt. Onze technici gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen voor de reparatie van jouw smartphone of gsm.

Betaalbare prijzen voor een smartphone reparatie

Samen zullen we onderzoeken wat er precies mis is met jouw smartphone en beslissen of reparatie de beste optie is. Soms kan het echter voordeliger zijn om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Als je bijvoorbeeld een relatief nieuwe smartphone hebt of als je budget beperkt is, kan reparatie echter de slimste keuze zijn.

Wij kijken naar het probleem en bieden de beste oplossing tegen scherpe prijzen. Bij MobileFixIT repareren we smartphones met gebruik van originele onderdelen en bieden wij een jaar garantie op reparaties voor verschillende merken, zoals Apple, Samsung, Huawei en anderen.

Onze vaste prijzen maken het gemakkelijk om te begroten voor een reparatie. Onze reparatieservice is beschikbaar in ons atelier in Baasrode. Als je op zoek bent naar betrouwbare en betaalbare smartphone reparatie, dan is MobileFixIT de juiste keuze.

Kies voor GSM of smartphone reparatie altijd MobileFixIT

Met onze smartphone hersteldienst kies je dus voor duidelijkheid, snelle en optimale service, en betaalbare prijzen. Wij begrijpen als geen ander dat smartphones tegenwoordig een essentieel deel zijn van het dagelijks leven van vrijwel iedereen. Wanneer er iets mee aan de hand is dien je dit daarom zo snel mogelijk op te lossen. Vandaar dat wij er bij MobileFixIT altijd naar streven om jouw toestel binnen een uur te repareren, zodat je deze snel weer volledig kan gebruiken.

Kom naar Baasrode, Dendermonde

Bezoek voor de reparatie van smartphones Dendermonde en onze vestiging aldaar. Dit kan op afspraak wanneer je meteen een toestel wilt laten repareren. Je kunt er echter ook voor kiezen om eerst bij ons lang te komen en advies in te winnen over wat je het beste kunt doen met een beschadigd toestel. Wij scheppen graag duidelijkheid over wat we voor jou kunnen betekenen en dat zie je ook terug in onze prijzen. 

Bovendien zijn we trots op onze 4.9 uit 5 Google Score, die bevestigd dat MobileFixIT de plek in Vlaanderen is voor de reparatie van smartphones en mobiele apparaten.

Contact opnemen

Contacteer ons voor meer informatie:

📧 info@mobilefixit.be

📱 0479-79 66 74

of maak direct een afspraak voor uw herstelling. Bij MobileFixit bent u aan het juiste adres voor al uw smartphone herstellingen, tablet herstellingen en laptop herstellingen.

 

Smartphone reparatie aan een betaalbare prijs

Wanneer je smartphone defect raakt, wil je niet lang moeten wachten op reparatie. Het is frustrerend om je toestel te moeten opsturen en vervolgens dagen of zelfs weken zonder te moeten stellen. Vooral in deze tijd waarin smartphones bijna onmisbaar zijn. Wij begrijpen het belang van snelle oplossingen. Bij MobileFixIT zorgen we ervoor dat we jouw smartphone zo snel mogelijk herstellen! Neem contact met ons op voor een vlotte reparatie van jouw smartphone.

Wij repareren uw smartphone zo snel mogelijk

Wanneer een belangrijke functie van je smartphone niet meer werkt, is het vaak verleidelijk om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Echter, als je tevreden bent met je huidige toestel en geen budget hebt voor een nieuwe, is reparatie een voordeligere optie. In de meeste gevallen is reparatie namelijk veel goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe smartphone.

Op onze website kun je de kosten voor het vervangen van het kapotte onderdeel inzien, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Dit biedt zekerheid en duidelijkheid. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het repareren van jouw smartphone, ben je bij ons aan het juiste adres.

error: Content is protected !!