WEBSHOP

Online winkel

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

ACCOUNT

Inloggen

Troeven MobileFixIT reparatie shop

Laptop reparatie

MobileFixit: de specialist in smartphone tablet en laptop reparatie

 

Is uw iPhone of iPad toe aan een herstelling? MobileFixit is hier om u te helpen! Wij zijn gespecialiseerd in herstellingen en reparaties van verschillende toestellen, waaronder iPhone, samsung, huawei en nog vele andere en ook tablets zoals  iPad, samsung en huawei. Onze ervaren technici kunnen uw toestel snel en efficiënt herstellen, zodat u er weer volop van kunt genieten.Wij gebruiken zowel originele als premium onderdelen wat de klant wenst.

Herstelling van het scherm

Een gebarsten scherm is niet alleen vervelend, maar kan ook gevaarlijk zijn voor uw vingers. Gelukkig kunnen wij bij MobileFixit uw scherm snel vervangen. Of het nu gaat om een klein barstje of een grote breuk, wij zorgen ervoor dat uw scherm weer als nieuw is.

Vervanging van de batterij

Is uw iPhone of iPad niet meer zo snel als vroeger of gaat de batterij snel leeg? Dan is het waarschijnlijk tijd voor een nieuwe batterij. Wij kunnen uw oude batterij snel en veilig vervangen door een nieuwe, zodat u weer genoeg energie heeft voor de hele dag.

Problemen met de software

Soms zijn problemen met uw iPhone of iPad te wijten aan problemen met de software in plaats van hardwarematige problemen. Gelukkig kunnen onze technici ook hiermee uit de voeten. Of het nu gaat om een traag toestel of een fout in de software, wij zorgen ervoor dat uw toestel weer optimaal werkt.

Camera en behuizing

Naast herstelling van het scherm, vervanging van de batterij en problemen met de software, kunnen wij ook uw camera of behuizing vervangen. Of het nu gaat om een beschadigde camera of een kras op uw behuizing, wij zorgen ervoor dat uw toestel er weer als nieuw uitziet.

Contact opnemen

Contacteer ons voor meer informatie:

📧 info@mobilefixit.be

📱 0479-79 66 74

of maak direct een afspraak voor uw herstelling. Bij MobileFixit bent u aan het juiste adres voor al uw smartphone herstellingentablet herstellingen en laptop herstellingen.