WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Iphone reparatie

  

Welkom bij onze iPhone reparatie service !

iphone reparatie

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en snelle oplossing voor uw iPhone reparatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van iPhones van elk model en bieden een uitgebreid scala aan diensten aan om aan al uw behoeften te voldoen.

 

Defect scherm reparatie

Een gebroken of gebarsten scherm is een veelvoorkomend probleem bij iPhone en kan een grote impact hebben op het gebruik ervan. Onze ervaren technici kunnen het scherm van uw iPhone snel vervangen, ongeacht welk model het is, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw telefoon.

 

Batterij vervanging

Als de batterij van uw iPhone snel leegloopt of niet goed meer werkt, kan dat een grote frustratie zijn. Gelukkig kunnen wij dit probleem snel voor u oplossen door de batterij van uw iPhone te vervangen met een hoogwaardige, nieuwe batterij. Zo kunt u weer de hele dag gebruik maken van uw telefoon zonder zorgen over de batterijduur.

 

Oplaadpoort reparatie

Als uw iPhone niet meer oplaadt of geen verbinding kan maken met uw computer, dan is er waarschijnlijk iets mis met de oplaadpoort. Onze deskundige technici kunnen dit probleem snel en efficiënt voor u oplossen, zodat u weer zonder problemen kunt opladen en synchroniseren.

iphone reparatie

Reparatie van de behuizing

Een beschadigde behuizing kan niet alleen uw iPhone er slecht uit laten zien, maar het kan ook de functionaliteit ervan beïnvloeden. Onze technici kunnen uw behuizing repareren en ervoor zorgen dat uw iPhone er weer als nieuw uitziet en goed functioneert.

iphone reparatie

Camera reparatie

Als de camera van uw iPhone niet meer goed werkt, kan dat een groot probleem zijn. Onze deskundige technici kunnen de camera van uw iPhone vervangen en u weer laten genieten van de geweldige foto’s die uw telefoon kan maken.

iphone reparatie,

Problemen met de software

Problemen met de software kunnen frustrerend zijn en uw iPhone onbruikbaar maken. Onze technici hebben ervaring met het oplossen van een breed scala aan softwareproblemen, van trage prestaties tot vastgelopen apps en meer. Wij zorgen ervoor dat uw iPhone snel weer optimaal werkt.

12 maanden garantie

Wij zijn er zeker van dat onze reparaties van de hoogste kwaliteit zijn. Daarom bieden wij onze klanten een garantie van 12 maanden op elke iphone reparatie die wij uitvoeren. U kunt er zeker van zijn dat uw iPhone in goede handen is bij ons.

 

Waarom kiezen voor MobileFixIT?

  • Snelle en betrouwbare service.
  • Wij herstellen verschillende soorten merken van zowel smartphones, tablets, laptops als computers.
  • Ervaren en deskundige technici.
  • Gebruik van enkel originele en hoogwaardige premium onderdelen.
  • 12 maanden garantie op elke reparatie die wij uitvoeren.
  • Iedere werkdag geopend tot 20 u en in het weekend tot 17 uur.
  • Vaste prijzen.
  • Duidelijke, eerlijke en transparante communicatie met de klant.

 

Betaalbare prijzen

Neem vandaag nog contact met ons op voor uw iPhone reparatie. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen met uw iPhone problemen en ervoor te zorgen dat uw telefoon snel weer als nieuw werkt. Zoek niet verder en vertrouw op onze ervaring en kennis voor uw iPhone reparatie.

 

Kom langs bij ons in Dendermonde voor uw iPhone reparatie

Kom gerust langs met uw kapotte iPhone en wij bekijken of een reparatie de moeite is. Heel wat mensen gingen u reeds voor. Onze 4.9 uit 5 Google Score bevestigt dat MobileFixIT de plek is voor de reparatie van iPhones als ook Apple laptops in Dendermonde en omgeving. Naast iPhones repareren wij ook tablets en andere smartphones.

Weergaven: 6