WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Troeven van MobileFixIT

Xiaomi herstellingen

Xiaomi reparatie! Wij begrijpen dat uw smartphone een belangrijk onderdeel van uw dagelijks leven is en dat een defect of probleem u kan hinderen. Daarom bieden wij snelle en efficiënte reparaties aan voor uw Xiaomi-toestel.

“Schermreparatie” Is het scherm van uw Xiaomi-toestel gebarsten of niet meer reageren? Wij bieden professionele reparatie aan voor alle soorten schermproblemen. Onze technici zijn gekwalificeerd om uw scherm te vervangen met originele onderdelen van hoge kwaliteit, zodat uw toestel er weer als nieuw uitziet.

“Batterijvervanging” Lijdt uw Xiaomi-toestel onder slechte batterijduur? Wij bieden vervanging van de batterij aan, zodat u weer volop kunt genieten van uw toestel zonder zorgen te maken over een lege batterij. Onze technici zullen snel en efficiënt uw oude batterij vervangen door een nieuwe, originele batterij.

“Andere reparaties” Naast scherm- en batterijreparaties, bieden wij ook reparaties aan voor andere problemen, zoals kapotte knoppen, problemen met de luidspreker of microfoon, en softwareproblemen. Onze technici zijn gekwalificeerd om de meest voorkomende problemen snel op te lossen, zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw Xiaomi-toestel.

Onze service is snel, efficiënt en betaalbaar. Wij streven ernaar om uw toestel zo snel mogelijk te repareren zodat u het weer snel in gebruik kunt nemen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een reparatie.