WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Troeven van MobileFixITSmartphone herstelling

Onze smartphone hersteldienst!

Heeft u een probleem met uw smartphone? Wij zijn er om u te helpen! Onze professionele technici zijn gespecialiseerd in een breed scala aan smartphone herstellingen, van defecte schermen tot batterijvervangingen en oplaadpoorten.


Defect scherm herstelling

Een kapot scherm kan een grote hinder zijn in het dagelijks leven. Onze technici zijn ervaren in het repareren van schade aan schermen van alle soorten smartphones. Wij vervangen uw scherm snel en professioneel, zodat u snel weer kunt genieten van uw smartphone.


Batterij vervangen

Als uw batterij niet meer goed functioneert, kan dat leiden tot allerlei problemen, zoals kortere levensduur van de batterij en onverwachte uitval van uw smartphone. Onze technici kunnen uw batterij snel en efficiënt vervangen, zodat uw smartphone herstelling weer zo goed als nieuw is.


Oplaadpoort herstelling

Als uw smartphone niet meer goed oplaadt, kan dit liggen aan een defecte oplaadpoort. Dit probleem is vervelend, maar kan gemakkelijk worden opgelost door onze technici. Wij vervangen de oplaadpoort van uw smartphone snel en professioneel.


Behuizing herstelling

Een beschadigde behuizing kan uw smartphone kwetsbaar maken voor nog meer schade. Onze technici kunnen uw behuizing snel en vakkundig vervangen, zodat uw smartphone weer veilig en beschermd is.


Camera reparatie

Als de camera van uw smartphone niet meer werkt, kan dat een groot probleem zijn voor mensen die graag foto’s maken. Onze technici kunnen uw camera snel herstellen, zodat u weer kunt genieten van het maken van foto’s met uw smartphone.


Softwareproblemen oplossen

Als uw smartphone niet meer goed functioneert door softwareproblemen, kunnen onze technici het probleem oplossen en uw smartphone weer laten draaien als nieuw. Wij zijn ervaren in het oplossen van verschillende softwareproblemen, zoals vastgelopen systemen en virusinfecties.


Garantie op herstelling

Wij bieden altijd 12 maanden garantie op onze smartphone herstellingen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen die zich na de herstelling voordoen. Als er problemen zijn met de herstelling, kunt u bij ons terugkomen en zullen wij het probleem voor u oplossen.


Neem contact met ons op voor een snelle en professionele smartphone herstelling!

Als u problemen heeft met uw smartphone, neem dan contact met ons op. Onze technici zijn ervaren en professioneel en kunnen u helpen bij het oplossen van alle soorten smartphone problemen. Wij bieden snelle en efficiënte herstellingen, met een garantie van 12 maanden op onze diensten. Contacteer ons nu en wij zorgen ervoor dat uw smartphone zo snel mogelijk weer als nieuw functioneert.