WEBSHOP

Online winkel

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

ACCOUNT

Inloggen

Troeven MobileFixIT reparatie shop

Apple iPhone 11 Pro Herstelling

Apple iPhone 11 Pro herstelling

Is je Apple iPhone 11 Pro defect of beschadigd?
MobileFixit laat uw Apple iPhone 11 Pro herstelling snel en vakkundig uitvoeren! Je krijgt 12 maanden garantie op deze herstelling. Alle prijzen zijn inclusief werkuren en 21% BTW. Plan vandaag nog een afspraak.
Een Apple iPhone 11 Pro met een defect scherm, een kapotte batterij of werkt de camera niet meer? Wij herstellen alle schades en defecten.


iPhone 11 pro reparatie

Je kunt je Apple iPhone 11 pro reparaties met een gerust hart overlaten aan mobilefixit. Zo kunnen we bijvoorbeeld de achterkant van je iPhone 11 pro vervangen, maar ook de batterij, oplaadpoort, groothoeklens en meer. Bovenaan deze pagina vind je ook onze prijzen zodat je iPhone 11 pro schermreparatie en nog andere kunt zien.

iPhone 11 pro scherm reparatie

Glipte je nieuwe iPhone 11 pro uit je hand? Het is klote omdat hij te mooi is om met een kapot scherm rond te lopen. Voor je het weet heb je glas in handen. Dus laat ons je helpen met het repareren van je iPhone 11 pro scherm. Maak een afspraak via onze online tool en kom langs en wij kunnen jouw iPhone 11 pro scherm vervangen. Je kunt er ook voor kiezen om je iPhone op te sturen en je krijgt hem als nieuw terug.

iPhone 11 pro batterij vervangen

Loopt de batterij van je iPhone 11 pro niet meer zo snel als je zou willen? Gelukkig hoef je hier niet mee te blijven lopen. Bij mobilefixit kunnen we ook je iPhone 11 pro batterij vervangen. Maak ook hiervoor een afspraak of stuur uw telefoontje. Onze reparateurs zorgen er dan voor dat je iPhone 11 pro batterij er weer als nieuw uitziet.

Verder vervangen we nog de oplaadpoort, camera, oorspeaker en luidspreker etc.

Oplaadpoort vervangen voor smartphone

Is je oplaadpoort kapot? Laadt je telefoon niet op?
Dockconnector om smartphone te vervangen? Het kan soms voorkomen dat de telefoon valt terwijl deze aan de oplader is aangesloten. Een losse connector of een onjuiste aansluiting op de oplader kan dan optreden. Vervang dan je connector door MobileFixIt van Baasrode. De gehele connector wordt standaard vervangen door de originele nieuwe smartphone oplaadpoort

Bovenstaande zijn de kosten voor het vervangen van de smartphone-connector. Klik op de knop Toevoegen aan winkelwagen hieronder en dien uw gegevens in voor reparatie. We nemen dezelfde dag nog contact met je op om je toestel af te leveren. U kunt ons ook uw apparaat opsturen als u dat wilt. U krijgt altijd 12 maanden reparatiegarantie.

Vakkundige reparatie voor scherpe prijzen

Wil je jouw smartphone of laptop ook laten repareren zonder dat je weken hoeft te wachten? Bij MobileFixIT hanteren we zeer korte reparatietijden. Daarnaast profiteer je bij ons van zeer scherpe prijzen voor alle reparaties. Benieuwd naar de tarieven voor onze reparaties? Deze vind je onder de tabbladen ‘Repair’ en ‘Laptop Repair’. Daarnaast profiteer je bij al onze reparaties van maar liefst 12 maanden garantie. Laat jouw toestel ook op professionele wijze repareren en maak gebruik van de verzendservice van MobileFixIT.

Neem contact met ons op voor een snelle en professionele smartphone herstelling!

Als u problemen heeft met uw smartphone, neem dan contact met ons op. Onze technici zijn ervaren en professioneel en kunnen u helpen bij het oplossen van alle soorten smartphone problemen. Wij bieden snelle en efficiënte herstellingen, met een garantie van 12 maanden op onze diensten. Contacteer ons nu en wij zorgen ervoor dat uw smartphone zo snel mogelijk weer als nieuw functioneert.

Contact opnemenMobile Fixit Logo

Contacteer ons voor meer informatie:

📧 info@mobilefixit.be

📱 0479 79 66 74

of maak direct een afspraak voor uw herstelling. Bij MobileFixit bent u aan het juiste adres voor al uw smartphone herstellingen, tablet herstellingen en laptop herstellingen.

Benieuwd naar wat klanten van ons vinden? Lees alle Google reviews hier.