WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Troeven van MobileFixIT

Apple iPhone SE (2022) Herstelling

Apple iPhone SE (2022) herstelling

Is je Apple iPhone SE (2022) defect of beschadigd?
MobileFixit laat uw Apple iPhone SE (2022) herstelling snel en vakkundig uitvoeren! Je krijgt 12 maanden garantie op deze herstelling. Alle prijzen zijn inclusief werkuren en 21% BTW. Plan vandaag nog een afspraak.
Een Apple iPhone SE (2022) met een defect scherm, een kapotte batterij of werkt de camera niet meer? Wij herstellen alle schades en defecten.


 

iPhone se 2022 Reparatie

Je kunt je Apple iPhone se 2022 reparaties met een gerust hart overlaten aan mobilefixit. Zo kunnen we bijvoorbeeld de achterkant van je iPhone se 2022 vervangen, maar ook de batterij, oplaadpoort, groothoeklens en meer. Bovenaan deze pagina vind je ook onze prijzen zodat je iPhone se 2022 schermreparatie en nog andere kunt zien.

 

iPhone se 2022 Scherm Reparatie

Glipte je nieuwe iPhone se 2022 uit je hand? Het is klote omdat hij te mooi is om met een kapot scherm rond te lopen. Voor je het weet heb je glas in handen. Dus laat ons je helpen met het repareren van je iPhone se 2022 scherm. Maak een afspraak via onze online tool en kom langs en wij kunnen jouw iPhone SE 2022 scherm vervangen. Je kunt er ook voor kiezen om je iPhone op te sturen en je krijgt hem als nieuw terug.

 

iPhone se 2022 batterij vervangen

Loopt de batterij van je iPhone se 2022 niet meer zo snel als je zou willen? Gelukkig hoef je hier niet mee te blijven lopen. Bij mobilefixit kunnen we ook je iPhone se 2022 batterij vervangen. Maak ook hiervoor een afspraak of stuur uw telefoontje. Onze reparateurs zorgen er dan voor dat je iPhone se 2022 batterij er weer als nieuw uitziet.

Verder vervangen we nog de oplaadpoort, camera, oorspeaker en luidspreker etc.

 

Dock connector vervangen smartphone

Is je connector stuk? Laad je telefoon niet op? Zit de connector los?
Dock connector vervangen smartphone ? Soms kan het gebeuren dat je telefoon is gevallen terwijl hij aan de oplader vastzat. Dan kan het gebeuren dat de connector los komt te zitten of niet goed verbinding maakt met de lader. Laat dan je connector vervangen door MobileFixIt in Baasrode. De gehele connector wordt standaard omgeruild met een orginele nieuwe smartphone oplaadpoort

Hierboven staat wat het vervangen van de oplaadpoort van jouw smartphone telefoon kost. Klik op de in winkelmand knop hieronder en verstuur je gegevens voor je herstelling. Wij nemen nog dezelfde dag contact op om je toestel langs te brengen. Je kan ook je toestel aan ons op sturen, als je dat liever wilt. Je ontvangt altijd 12 maanden garantie op de reparatie.

 

Maak gebruik van onze handige Verzend service.

Voor het repareren van jouw toestel bieden we meerdere mogelijkheden, o.a. Verzend service. Je kan je toestel namelijk langsbrengen of opsturen met de verzend service. Woon je in de buurt van Baasrode (Dendermonde), dan is de snelste manier om je toestel langs te brengen. Bel of mail ons dan even om een afspraak te maken tijdens onze openingstijden. Woon je verder weg, dan is het gemakkelijker om je toestel op te sturen. Zowel een laptop als een smartphone kunnen zonder problemen worden verstuurd. In alle gevallen proberen wij het defect zo snel mogelijk te repareren, waardoor de verwerkingstijd voor smartphones over het algemeen maar 24 uur is. Voor laptops is de verwerkingstijd 1 a 3 dagen, waardoor je binnen een week alweer aan de slag kan met jouw vakkundig gerepareerde toestel.

 

Andere herstellingen