WEBSHOP

Online winkel

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

ACCOUNT

Inloggen

Troeven MobileFixIT reparatie shop

Apple iPhone XS Max Herstelling

Apple iPhone XS Max herstelling herstelling

Is je Apple iPhone XS Max herstelling defect of beschadigd?
MobileFixit laat uw Apple iPhone XS Max herstelling herstelling snel en vakkundig uitvoeren! Je krijgt 12 maanden garantie op deze herstelling. Alle prijzen zijn inclusief werkuren en 21% BTW. Plan vandaag nog een afspraak.
Een Apple iPhone XS Max herstelling met een defect scherm, een kapotte batterij of werkt de camera niet meer? Wij herstellen alle schades en defecten.


Apple iPhone xs max herstelling

Je kunt een Apple iPhone xs max herstelling met een gerust hart overlaten aan mobilefixit. Zo kunnen we bijvoorbeeld de achterkant van je iPhone xs max vervangen, maar ook de batterij, oplaadpoort, groothoeklens en meer. Bovenaan deze pagina vind je ook onze prijzen zodat je iPhone xs max schermreparatie en nog andere kunt zien.

iPhone xs max herstelling

Glipte je nieuwe iPhone xs max  uit je hand? Het is klote omdat hij te mooi is om met een kapot scherm rond te lopen. Voor je het weet heb je glas in handen. Dus laat ons je helpen met het repareren van je iPhone xs max   scherm. Maak een afspraak via onze online tool en kom langs en wij kunnen jouw iPhone xs max scherm vervangen. Je kunt er ook voor kiezen om je iPhone op te sturen en je krijgt hem als nieuw terug.

iPhone xs max batterij herstelling

Loopt de batterij van je iPhone xs max niet meer zo snel als je zou willen? Gelukkig hoef je hier niet mee te blijven lopen. Bij mobilefixit kunnen we ook je iPhone xs max batterij vervangen. Maak ook hiervoor een afspraak of stuur uw telefoontje. Onze reparateurs zorgen er dan voor dat je iPhone xs max met goede batterij er weer als nieuw uitziet.

Verder vervangen we nog de oplaadpoort, camera, oorspeaker en luidspreker etc.

Maak gebruik van onze handige verzendservice

Voor iphone  xs max scherm reparatie  bieden we meerdere mogelijkheden, o.a. verzendservice. Je kan je toestel namelijk langsbrengen of opsturen met de verzend service. Woon je in de buurt van Baasrode (Dendermonde), dan is de snelste manier om je toestel langs te brengen.

Bel of mail ons dan even om een afspraak te maken tijdens onze openingstijden. Woon je verder weg, dan is het gemakkelijker om je toestel op te sturen. Zowel een laptop als een smartphone kun je zonder problemen versturen. In alle gevallen proberen wij het defect zo snel mogelijk te repareren, waardoor de verwerkingstijd voor smartphones over het algemeen maar 24 uur is. Voor laptops is de verwerkingstijd 1 a 3 dagen, waardoor je binnen een week alweer aan de slag kan met jouw vakkundig gerepareerde toestel.

Vakkundige reparatie voor scherpe prijzen.

Wil je jouw smartphone of laptop ook laten repareren zonder dat je weken hoeft te wachten? Bij MobileFixIT hanteren we zeer korte reparatietijden. Daarnaast profiteer je bij ons van zeer scherpe prijzen voor alle herstellingen. Benieuwd naar de tarieven voor onze reparaties? Deze vind je onder de tabbladen ‘Repair’ en ‘Laptop Repair’. Daarnaast profiteer je bij al onze reparaties van maar liefst 12 maanden garantie. Laat jouw toestel ook op professionele wijze repareren en maak gebruik van de verzendservice van MobileFixIT.

Bij mobilefixit draait alles om het aanbieden van een uitstekende, professionele reparatieservice voor iphone reparatie. Onze deskundige technici zullen ervoor zorgen dat je iPhone xs max   ons in goede staat bereikt en zo snel mogelijk naar je teruggestuurd wordt, perfect werkend, met het extra voordeel van de kwaliteitsonderdelen die wij voor je toestel garanderen. Bovenaan deze pagina vindt u ook onze prijzen zodat u iPhone xs max   scherm reparatie en meer kunt zien.

Verzend service voor je iPhone XS Max herstelling

 • Indien reparatie niet mogelijk is, worden er € 10 verzendingskosten in rekening gebracht.
 • Bij ons geen kosten voor het onderzoek.
 • Reparaties onder de €50 voeren we automatisch uit.
 • Alle reparaties worden uitgevoerd met premium kwaliteit onderdelen, of met originele onderdelen.
 • Al onze reparaties hebben 12 maanden garantie.
 • LET OP: Stuur je smartphone of laptop nooit op in de originele doos, stuur nooit accessoires mee.
 • De gemiddelde verwerkingstijd van een reparatie is 1 werkdag (na ontvangst)opsturen inbegrepen.
 • Enkel betalen nadat de herstelling voltooid is.
 • Verzending en retour €10.
 • De smartphones of laptop worden enkel verzonden met verzekering tegen verlies.
 • De gemiddelde verwerkingstijd voor laptops is 1-3 dagen naargelang de herstelling.

Neem contact met ons op voor een snelle en professionele smartphone herstelling!

Als u problemen heeft met uw smartphone, neem dan contact met ons op. Onze technici zijn ervaren en professioneel en kunnen u helpen bij het oplossen van alle soorten smartphone problemen. Wij bieden snelle en efficiënte herstellingen, met een garantie van 12 maanden op onze diensten. Contacteer ons nu en wij zorgen ervoor dat uw smartphone zo snel mogelijk weer als nieuw functioneert.

Contact opnemenMobile Fixit Logo

Contacteer ons voor meer informatie:

📧 info@mobilefixit.be

📱 0479 79 66 74

of maak direct een afspraak voor uw herstelling. Bij MobileFixit bent u aan het juiste adres voor al uw smartphone herstellingen, tablet herstellingen en laptop herstellingen.

Benieuwd naar wat klanten van ons vinden? Lees alle Google reviews hier.

Weergaven: 2