WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Troeven van MobileFixIT

Apple iPhone 13 Pro Herstelling

Reparatie Apple iPhone 13 Pro herstelling

Is je Reparatie Apple iPhone 13 Pro defect of beschadigd?
MobileFixit laat uw Reparatie Apple iPhone 13 Pro herstelling snel en vakkundig uitvoeren! Je krijgt 12 maanden garantie op deze herstelling. Alle prijzen zijn inclusief werkuren en 21% BTW. Plan vandaag nog een afspraak.
Een Reparatie Apple iPhone 13 Pro met een defect scherm, een kapotte batterij of werkt de camera niet meer? Wij herstellen alle schades en defecten.

[modelcode=model_635821]

Reparatie Apple iPhone 13 Pro!

Onze ervaren technici hebben jarenlange ervaring in het oplossen van allerlei problemen met de iPhone 13 Pro. Of u nu een defect scherm heeft, een nieuwe batterij nodig heeft of problemen heeft met de oplaadpoort, wij zijn hier om u te helpen.

Defect scherm Als uw scherm beschadigd is, is dat natuurlijk heel vervelend. Gelukkig kunnen wij uw scherm snel en efficiënt vervangen zodat u weer gewoon kunt gebruiken.

Batterij vervangen Een nieuwe batterij is vaak noodzakelijk als uw iPhone 13 Pro snel leegloopt of als u de batterijduur niet meer zo goed als voorheen ervaart. Wij vervangen uw batterij snel en efficiënt zodat u weer volop kunt genieten van uw iPhone.

Oplaadpoort vervangen Als u problemen heeft met het opladen van uw iPhone 13 Pro, kan dat aan de oplaadpoort liggen. Wij kunnen de oplaadpoort snel en efficiënt vervangen zodat u weer volop kunt opladen.

Software onderzoek Soms kan een softwareprobleem de oorzaak zijn van problemen met uw iPhone. Wij kunnen uw iPhone onderzoeken en eventueel de software updaten of repareren zodat u weer zonder problemen kunt gebruiken.

Garantie Al onze herstellingen worden gedaan met professionele apparatuur en onderdelen van de hoogste kwaliteit. Wij geven 12 maanden garantie op al onze herstellingen zodat u er zeker van bent dat uw iPhone 13 Pro in topconditie is.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een herstelling. Wij staan klaar om u te helpen!

 

zijn wij gespecialiseerd in snelle reparaties van uw iPhone. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die snel leegloopt of een oplaadpoort die niet meer werkt, wij kunnen uw iPhone snel en efficiënt repareren zodat u weer volop kunt genieten van uw toestel.

Onze technici hebben jarenlange ervaring en zijn opgeleid om uw iPhone snel en efficiënt te repareren. Wij gebruiken altijd hoogwaardige onderdelen voor onze reparaties en geven 12 maanden garantie op al onze reparaties.

Dus als u snel uw iPhone wilt laten repareren zonder dat u weken hoeft te wachten, kom dan naar MobileFixIT. Wij staan klaar om u te helpen! Maak gerust een afspraak met ons of neem contact met ons op voor meer informatie.