WEBSHOP

Online winkel

ACCOUNT

Inloggen

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

Troeven van MobileFixIT

Apple iPhone 6s Herstelling

Apple iPhone 6s herstelling herstelling

Is je Apple iPhone 6s herstelling defect of beschadigd?
MobileFixit laat uw Apple iPhone 6s herstelling herstelling snel en vakkundig uitvoeren! Je krijgt 12 maanden garantie op deze herstelling. Alle prijzen zijn inclusief werkuren en 21% BTW. Plan vandaag nog een afspraak.
Een Apple iPhone 6s herstelling met een defect scherm, een kapotte batterij of werkt de camera niet meer? Wij herstellen alle schades en defecten.


 

iPhone 6s Reparatie

Je kunt je Apple iPhone reparaties met een gerust hart overlaten aan mobilefixit. Zo kunnen we bijvoorbeeld de achterkant van je iPhone 6s vervangen, maar ook de batterij, oplaadpoort, groothoeklens en meer. Bovenaan deze pagina vind je ook onze prijzen zodat je iPhone 6s  schermreparatie en nog andere kunt zien.

 

iPhone 6s  Scherm Reparatie

Glipte je nieuwe iPhone uit je hand? Het is klote omdat hij te mooi is om met een kapot scherm rond te lopen. Voor je het weet heb je glas in handen. Dus laat ons je helpen met het repareren van je iPhone 6s scherm. Maak een afspraak via onze online tool en kom langs en wij kunnen jouw iPhone 6s scherm vervangen. Je kunt er ook voor kiezen om je iPhone op te sturen en je krijgt hem als nieuw terug.

 

iPhone 6s batterij vervangen

Loopt de batterij van je iPhone 6s  niet meer zo snel als je zou willen? Gelukkig hoef je hier niet mee te blijven lopen. Bij mobilefixit kunnen we ook je iPhone 6s  batterij vervangen. Maak ook hiervoor een afspraak of stuur uw telefoontje. Onze reparateurs zorgen er dan voor dat je iPhone 6s  batterij er weer als nieuw uitziet.

Verder vervangen we nog de oplaadpoort, camera, oorspeaker en luidspreker etc.

 

Maak gebruik van onze handige Verzend service.

Voor het repareren van jouw toestel bieden we meerdere mogelijkheden, o.a. Verzend service. Je kan je toestel namelijk langsbrengen of opsturen met de verzend service. Woon je in de buurt van Baasrode (Dendermonde), dan is de snelste manier om je toestel langs te brengen. Bel of mail ons dan even om een afspraak te maken tijdens onze openingstijden. Woon je verder weg, dan is het gemakkelijker om je toestel op te sturen. Zowel een laptop als een smartphone kunnen zonder problemen worden verstuurd. In alle gevallen proberen wij het defect zo snel mogelijk te repareren, waardoor de verwerkingstijd voor smartphones over het algemeen maar 24 uur is. Voor laptops is de verwerkingstijd 1 a 3 dagen, waardoor je binnen een week alweer aan de slag kan met jouw vakkundig gerepareerde toestel.

Vakkundige reparatie voor scherpe prijzen.

Wil je jouw smartphone of laptop ook laten repareren zonder dat je weken hoeft te wachten? Bij MobileFixIT hanteren we zeer korte reparatietijden. Daarnaast profiteer je bij ons van zeer scherpe prijzen voor alle reparaties. Benieuwd naar de tarieven voor onze reparaties? Deze vind je onder de tabbladen ‘Repair’ en ‘Laptop Repair’. Daarnaast profiteer je bij al onze reparaties van maar liefst 12 maanden garantie. Laat jouw toestel ook op professionele wijze repareren en maak gebruik van de verzendservice van MobileFixIT.