WEBSHOP

Online winkel

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

ACCOUNT

Inloggen

Troeven MobileFixIT reparatie shop

Apple iPhone 6 Plus Herstelling

Apple iPhone 6 Plus herstelling herstelling

Is je Apple iPhone 6 Plus herstelling defect of beschadigd?
MobileFixit laat uw Apple iPhone 6 Plus herstelling herstelling snel en vakkundig uitvoeren! Je krijgt 12 maanden garantie op deze herstelling. Alle prijzen zijn inclusief werkuren en 21% BTW. Plan vandaag nog een afspraak.
Een Apple iPhone 6 Plus herstelling met een defect scherm, een kapotte batterij of werkt de camera niet meer? Wij herstellen alle schades en defecten.


 

iPhone 6 plus reparatie

Je kunt je Apple iPhone reparaties met een gerust hart overlaten aan mobilefixit. Zo kunnen we bijvoorbeeld de achterkant van je iPhone 6 plus vervangen, maar ook de batterij, oplaadpoort, groothoeklens en meer. Bovenaan deze pagina vind je ook onze prijzen zodat je iPhone 6 plus schermreparatie en nog andere kunt zien.

iPhone 6 plus scherm reparatie

Glipte je nieuwe iPhone uit je hand? Het is klote omdat hij te mooi is om met een kapot scherm rond te lopen. Voor je het weet heb je glas in handen. Dus laat ons je helpen met het repareren van je iPhone 6 plus scherm. Maak een afspraak via onze online tool en kom langs en wij kunnen jouw iPhone 6 plus scherm vervangen. Je kunt er ook voor kiezen om je iPhone op te sturen en je krijgt hem als nieuw terug.

iPhone 6 plus  batterij vervangen

Loopt de batterij van je iPhone 6 plus niet meer zo snel als je zou willen? Gelukkig hoef je hier niet mee te blijven lopen. Bij mobilefixit kunnen we ook je iPhone 6 plus batterij vervangen. Maak ook hiervoor een afspraak of stuur uw telefoontje. Onze reparateurs zorgen er dan voor dat je iPhone 6 plus batterij er weer als nieuw uitziet.

Verder vervangen we nog de oplaadpoort, camera, oorspeaker en luidspreker etc.

Maak gebruik van onze handige verzendservice

Voor het repareren van jouw toestel bieden we meerdere mogelijkheden, o.a. Verzend service. Je kan je toestel namelijk langsbrengen of opsturen met de verzend service. Woon je in de buurt van Baasrode (Dendermonde), dan is de snelste manier om je toestel langs te brengen.

Bel of mail ons dan even om een afspraak te maken tijdens onze openingstijden. Woon je verder weg, dan is het gemakkelijker om je toestel op te sturen. Zowel een laptop als een smartphone kunnen zonder problemen worden verstuurd. In alle gevallen proberen wij het defect zo snel mogelijk te repareren, waardoor de verwerkingstijd voor smartphones over het algemeen maar 24 uur is. Voor laptops is de verwerkingstijd 1 a 3 dagen, waardoor je binnen een week alweer aan de slag kan met jouw vakkundig gerepareerde toestel.

Vakkundige reparatie voor scherpe prijzen

Wil je jouw smartphone of laptop ook laten repareren zonder dat je weken hoeft te wachten? Bij MobileFixIT hanteren we zeer korte reparatietijden. Daarnaast profiteer je bij ons van zeer scherpe prijzen voor alle reparaties. Benieuwd naar de tarieven voor onze reparaties? Deze vind je onder de tabbladen ‘Repair’ en ‘Laptop Repair’. Daarnaast profiteer je bij al onze reparaties van maar liefst 12 maanden garantie. Laat jouw toestel ook op professionele wijze repareren en maak gebruik van de verzendservice van MobileFixIT.

Stappenplan voor het opsturen van jouw toestel

  • Vul het formulier zo volledig mogelijk in.
  • Na ontvangst van het formulier sturen wij je een verzendlabel per e-mail.
  • Verpak je toestel veilig in een doos en voeg daarbij een kopie van het formulier.
  • Plak het verzendlabel op de doos verstuur de doos via bpost of bpostpunt.
  • Is je toestel bij ons binnen, dan krijg je van ons een seintje. We houden je daarnaast op de hoogte van de vorderingen. Binnen de 24 uur na onvangst is uw toestel gerepareerd en wordt deze verzekerd verzonden, reparatie van een laptop 1 tot 3 dagen naargelang de herstelling.

Neem contact met ons op voor een snelle en professionele smartphone herstelling!

Als u problemen heeft met uw smartphone, neem dan contact met ons op. Onze technici zijn ervaren en professioneel en kunnen u helpen bij het oplossen van alle soorten smartphone problemen. Wij bieden snelle en efficiënte herstellingen, met een garantie van 12 maanden op onze diensten. Contacteer ons nu en wij zorgen ervoor dat uw smartphone zo snel mogelijk weer als nieuw functioneert.

Contact opnemenMobile Fixit Logo

Contacteer ons voor meer informatie:

📧 info@mobilefixit.be

📱 0479 79 66 74

of maak direct een afspraak voor uw herstelling. Bij MobileFixit bent u aan het juiste adres voor al uw smartphone herstellingen, tablet herstellingen en laptop herstellingen.

Benieuwd naar wat klanten van ons vinden? Lees alle Google reviews hier.

 

Weergaven: 0