WEBSHOP

Online winkel

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

ACCOUNT

Inloggen

Troeven MobileFixIT reparatie shop

Samsung Galaxy A3 (2017) Herstelling

Samsung Galaxy A3 (2017) herstelling herstelling

Is je Samsung Galaxy A3 (2017) herstelling defect of beschadigd?
MobileFixit laat uw Samsung Galaxy A3 (2017) herstelling herstelling snel en vakkundig uitvoeren! Je krijgt 12 maanden garantie op deze herstelling. Alle prijzen zijn inclusief werkuren en 21% BTW. Plan vandaag nog een afspraak.
Een Samsung Galaxy A3 (2017) herstelling met een defect scherm, een kapotte batterij of werkt de camera niet meer? Wij herstellen alle schades en defecten.


 

Samsung galaxy A3 2017 Herstelling

Je kunt je samsung galaxy A3 2017  reparaties met een gerust hart overlaten aan mobilefixit. Zo kunnen we bijvoorbeeld de achterkant van je samsung galaxy A3 2017  vervangen, maar ook de batterij, oplaadpoort, groothoeklens en meer. Bovenaan deze pagina vind je ook onze prijzen zodat je samsung galaxy A3 2017  schermreparatie en nog andere kunt zien.

Samsung galaxy A3 2017  Scherm Reparatie

Glipte je nieuwe Samsung galaxy A3 2017 uit je hand? Het is klote omdat hij te mooi is om met een kapot scherm rond te lopen. Voor je het weet heb je glas in handen. Dus laat ons je helpen met het repareren van je Samsung galaxy A3 2017 scherm. Maak een afspraak via onze online tool en kom langs en wij kunnen jouw samsung galaxy A3 2017  scherm vervangen. Je kunt er ook voor kiezen om je samsung  op te sturen en je krijgt hem als nieuw terug.

 

Samsung galaxy A3 2017  batterij vervangen

Loopt de batterij van je Samsung   niet meer zo snel als je zou willen? Gelukkig hoef je hier niet mee te blijven lopen. Bij mobilefixit kunnen we ook je samsung galaxy A3 2107 batterij vervangen. Maak ook hiervoor een afspraak of stuur uw telefoontje. Onze reparateurs zorgen er dan voor dat je Samsung galaxy A3 2017 batterij er weer als nieuw uitziet.

Verder vervangen we nog de oplaadpoort, camera, oorspeaker en luidspreker etc.

Reparatie en andere herstellingen zijn mogelijk.

 

Maak gebruik van onze handige Verzend service.

Voor het repareren van jouw toestel bieden we meerdere mogelijkheden, o.a. Verzend service. Je kan je toestel namelijk langsbrengen of opsturen met de verzend service. Woon je in de buurt van Baasrode (Dendermonde), dan is de snelste manier om je toestel langs te brengen. Bel of mail ons dan even om een afspraak te maken tijdens onze openingstijden. Woon je verder weg, dan is het gemakkelijker om je toestel op te sturen. Zowel een laptop als een smartphone kunnen zonder problemen worden verstuurd. In alle gevallen proberen wij het defect zo snel mogelijk te repareren, waardoor de verwerkingstijd voor smartphones over het algemeen maar 24 uur is. Voor laptops is de verwerkingstijd 1 a 3 dagen, waardoor je binnen een week alweer aan de slag kan met jouw vakkundig gerepareerde toestel.

Vakkundige reparatie voor scherpe prijzen.

Wil je jouw smartphone of laptop ook laten repareren zonder dat je weken hoeft te wachten? Bij MobileFixIT hanteren we zeer korte reparatietijden. Daarnaast profiteer je bij ons van zeer scherpe prijzen voor alle reparaties. Benieuwd naar de tarieven voor onze reparaties? Deze vind je onder de tabbladen ‘Repair’ en ‘Laptop Repair’. Daarnaast profiteer je bij al onze reparaties van maar liefst 12 maanden garantie. Laat jouw toestel ook op professionele wijze repareren en maak gebruik van de verzendservice van MobileFixIT.

Stappenplan voor het opsturen van jouw toestel.

 • Vul het formulier zo volledig mogelijk in.
 • Na ontvangst van het formulier sturen wij je een verzendlabel per e-mail.
 • Verpak je toestel veilig in een doos en voeg daarbij een kopie van het formulier.
 • Plak het verzendlabel op de doos verstuur de doos via bpost of bpostpunt.
 • Is je toestel bij ons binnen, dan krijg je van ons een seintje. We houden je daarnaast op de hoogte van de vorderingen. Binnen de 24 uur na onvangst is uw toestel gerepareerd en wordt deze verzekerd verzonden, reparatie van een laptop 1 tot 3 dagen naargelang de herstelling.

Verzend service.

 • Indien reparatie niet mogelijk is, worden er € 10 verzendingskosten in rekening gebracht.
 • Bij ons geen onderzoekskosten.
 • Reparaties onder de €50,- worden automatisch uitgevoerd.
 • Alle reparaties worden uitgevoerd met premium kwaliteit onderdelen, of met originele onderdelen.
 • Al onze reparaties hebben 12 maanden garantie.
 • LET OP: Stuur je smartphone of laptop nooit op in de originele doos, stuur nooit accessoires mee.
 • De gemiddelde verwerkingstijd van een reparatie is 1 werkdag (na ontvangst)opsturen inbegrepen.
 • Enkel betalen nadat de herstelling voltooid is.
 • Verzending en retour €10.
 • De smartphones of laptop worden enkel verzonden met verzekering tegen verlies.
 • De gemiddelde verwerkingstijd voor laptops is 1-3 dagen naargelang de herstelling.
Weergaven: 0