WEBSHOP

Online winkel

MAAK

AFSPRAAK

BEL ONS

0479-79.66.74

CONTACT

stel je vragen

ACCOUNT

Inloggen

Troeven MobileFixIT reparatie shop

Selecteer je toestel hier

Mobilefixit Reparatie shop

Welkom bij MobileFixIT in Baasrode (Dendermonde) Ontdek onze snelle en betrouwbare service.

MobileFixIT reparatie shop is gevestigd in Baasrode, een deelgemeente van Dendermonde, dat betaalbare reparatiediensten aanbiedt voor laptops, pc’s, tablets als ook smartphones. Ons team van deskundigen staat klaar om snel jouw beschadigde smartphone te repareren. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van verschillende merken smartphones, waaronder bijvoorbeeld iPhone, Samsung, Xiaomi, Oppo, Google, Nokia, Motorola en Huawei, ongeacht welke versie van het apparaat. MobileFixIT biedt betrouwbare reparatie-oplossingen door elk kapot onderdeel van jouw smartphone te vervangen en te repareren. Als je op zoek bent naar snelle en betaalbare reparatie-services voor jouw smartphone, neem dan contact op met MobileFixIT in Baasrode.

iphone reparatie,
Laat jouw telefoon laptop pc of tablet repareren bij MobileFixIT Reparatie shop

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele oplossing voor het herstellen van uw smartphone? Zoek dan niet verder! Wij, van MobileFixIT reparatie shop, hebben namelijk deskundige technici die gespecialiseerd zijn in het repareren van diverse merken, waaronder bijvoorbeeld Samsung, Apple en Huawei. Of het nu gaat om:

  • een kapot scherm;
  • defecte batterij;
  • een niet-functionerende oplaadpoort;
  • camera-problemen;
  • of software-kwesties.

Wij staan klaar om te helpen.

Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij gebruiken ook altijd originele of premium onderdelen om ervoor te zorgen dat uw apparaat weer als nieuw zal werken. Bovendien zorgen wij voor een snelle reparatie van uw toestel, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Op al onze reparaties voorzien we eveneens een garantie van 12 maanden, zodat u er zeker van kunt zijn dat u in goede handen bent. Neem gerust contact met ons op of kom langs bij onze vestiging om uw smartphone te laten repareren. Kies voor onze service en u bent vervolgens verzekerd van een snelle, betrouwbare en hoogwaardige reparatie voor uw smartphone.

Snelle afspraak regelen met onze smartphone, tablet of laptop en pc hersteldienst

Voor een snelle gsm, laptop, pc of tablet reparatie ben je bij dit bedrijf zeker en  vast aan het juiste adres. Online kun je direct een afspraak regelen. Kies eerst om wat voor apparaat het gaat, vervolgens om wat voor soort schade en rond daarna de aanvraag voor je afspraak af. Zo weet je binnen enkele minuten wanneer je bij onze vestiging in Baasrode kunt langskomen.

Vanaf het moment dat jouw smartphone, tablet, laptop of pc bij ons is afgegeven op het afgesproken tijdstip, zorgen wij dat deze zo snel mogelijk weer helemaal de oude is.

Onze service en diensten zijn erop gericht om u snel en professioneel te helpen bij alle mogelijke problemen met uw toestel. Onze ervaren technici zijn dan ook gespecialiseerd in het repareren van verschillende merken, waaronder bijvoorbeeld Apple, Samsung en Huawei. Of u nu een defect scherm heeft, de batterij wilt vervangen, een oplaadpoort nodig heeft, een camera-probleem heeft of bijvoorbeeld last heeft van problemen met de software, wij staan voor u klaar.

Kwaliteit en betrouwbaarheid dragen wij tevens hoog in het vaandel. Daarom gebruiken we altijd originele of premium onderdelen om ervoor te zorgen dat uw toestel weer als nieuw functioneert. We begrijpen dat het vervelend kan zijn om uw toestel lang te moeten missen, daarom zorgen we ervoor dat we uw toestel zo snel mogelijk herstellen zonder in te boeten op de kwaliteit.

Garantie op iedere reparatie

Wij zijn zo overtuigd van onze service dat we altijd 12 maanden garantie bieden op alle reparaties die wij uitvoeren. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw toestel bij ons achterlaten en er ook op vertrouwen dat het in goede handen is.

Kies voor onze GSM reparatie, tablet reparatie en laptop of PC herstelling service en u bent verzekerd van een snelle, betrouwbare als ook een kwalitatieve service. Neem gerust contact met ons op of breng uw toestel langs bij onze vestiging. Wij helpen u graag verder!

Betaalbare prijzen bij MobileFixIT reparatie shop

Samen met jou bekijken we de situatie om te bepalen of het repareren van je telefoon de beste oplossing is of dat het wellicht verstandiger is om een nieuw toestel aan te schaffen. Als je telefoon nog niet zo oud is of als je niet het budget hebt voor een nieuwe, is reparatie vaak de beste keuze. We onderzoeken het probleem en bieden altijd betaalbare tarieven voor onze reparatiediensten bij MobileFixIT reparatie shop.

We gebruiken originele onderdelen en bieden ook een jaar garantie op reparaties van Apple, Samsung, Huawei en andere merken. Bij ons weet je precies wat de kosten zijn, omdat we vaste prijzen hanteren voor al onze diensten. Onze winkel in Baasrode biedt reparaties voor smartphones, tablets, laptops en pc’s en is iedere werkdag geopend tot 20.00 uur. In het weekend kun je ook langskomen tot 17.00 uur. Je kunt je apparaat ook op zondag bij ons langs brengen. Kies altijd voor MobileFixIT voor de reparatie van je GSM, laptop, pc of tablet.

We begrijpen hoe belangrijk multimedia-apparaten zijn in ons dagelijks leven en daarom streven we er bij MobileFixIT Reparatie shop naar om je apparaat zo snel mogelijk te repareren. Zo kun je snel weer volledig gebruik maken van je apparaat. Kom langs bij onze winkel in Baasrode, Dendermonde voor de reparatie van je smartphone, tablet, laptop of pc. Maak eerst een afspraak als je je toestel direct wilt laten repareren of kom langs voor advies over wat de beste oplossing is voor jouw beschadigd toestel. Bij MobileFixIT Reparatie shop krijg je duidelijkheid als ook betaalbare prijzen. Onze 4.9 uit 5 Google Score bevestigt dat MobileFixIT de plek is voor de reparatie van smartphones als ook mobiele apparaten in

 

MobileFixIT reparatie shop herstelt uw toestel zo snel mogelijk

Als je smartphone, laptop, pc of tablet kapot gaat, wil je niet lang wachten op reparatie. Het kan bovendien erg frustrerend zijn om uw apparaat te laten verzenden en vervolgens dagen of zelfs weken te moeten wachten. Zeker in deze tijd waarin multimediatoestellen bijna onmisbaar zijn. We weten dat snelle oplossingen belangrijk zijn. Bij MobileFixIT repareren we daarom je toestel zo snel mogelijk!

Weergaven: 2.435